Divendres 8 🧱

14:00h | Places de les colles

El dinar del Temperi 
Cada colla a la seva plaça, com toca!


16:30h | Places de les colles
La Llista Negra
Els patrons de les fàbriques feien signar un document a les treballadores on asseguraven que no se sindicarien. Totes aquelles que desobeïen aquesta ordre i lluitaven pels seus drets eren posades en una llista negra. D’aquesta manera volem homenatjar-les. Objectes curiosos, fotos esbojarrades i entrebancs col·lectius. Podreu aconseguir-ho tot?

17:45h:    EL TEMPERI

Sona el coet a la plaça del costat, comença el Temperi! Fem-nos sentir pels carrers del poble! Banderes amunt!

20:00h: Cal Teia

Ball de les Treballadores

20:15h:    Cal Teia

Recompte de la Llista Negra Les tres tenim defectes però juntes som perfectes. Som rivals però no enemics.

21:00h | El Pati

Música i pintura
Artistes sallentins s’uneixen per interpretar temes de rock, blues i soul acompanyats de pintura en directe.

20.30 | Magatzem

Alba Careta i Santi Careta
Germà i germana ens presenten Sons d’un país, un particular testimoni sonor dels Països Catalans que viatja des de la tradició popular i la nova cançó fins al pop actual; des de la sardana de l’Empordà a la jota de les terres de l’Ebre i els cants del Pirineu. Amb una dilatada trajectòria tant en el món del jazz com en el terreny de la música popular i actual, l’Alba i el Santi ens proposen un exquisit i emotiu recorregut pels sons del nostre país.

Pasquines

Pasquines és el destapar, el compartir una intimitat molt seva que mai no deixa de ser política. I és, també, el fer-ho sempre de manera horitzontal, trencant amb la jerarquia escènica tradicional que dona un espai central a la figura del o la cantant. Cada concert és una experiència única, preparada amb cura per a cada ocasió, i coherent amb el nostre context. El seu estil musical es mou entre la cançó d’autor i la música tradicional,amb una forta presència de sons ibèrics i de rumba catalana.

23.00h | Cal Teia

Jises & the funkytects
Des del bell mig de Catalunya, arriba una riuada molt potent amb ritmes dels 60, temes propis i elements moderns que et sorprendran pel seu bon gust, prepara’t per si et fractures la pelvis!


Les Testarudes
Un projecte musical de ska, reggae i rocksteady format per nou dones que neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-nos dins el món de la música i ocupar el nostre espai i estils masculinitzats com són l’ska i el rocksteady.

PD Culleres

PD Barraca   

Amb les actuacions de la Colla Bastonera de Sallent i les Bruixes de Sallent