SERVEIS

A LA BARRA 

Tornem a fer un pas més a l’hora de consumir productes de proximitat i allunyar les multinacionals de les festes populars. A la barra hi trobareu productes de proximitat, Rovellat, begudes de la terra i molt més!

També tindrem cervesa sense gluten.

CUINA

Per aguantar amb força la festa cal cuidar l’estómac i estar ben alimentades.

Passeu per la cuina dels CUBS a  fer un entrepà o una pizza, i la Carbonera organitza cada tarda berenar! Tindrem opció vegetariana i sense gluten.

A la cuina disposem de microones per escalfar menjar per a nadons.

EL PASSADÍS

Aquest any ampliem la zona gastronòmica. El carrer Àngel Guimerà es transformarà en “El Passadís” un espai de taules i cadires fixes per descansar i menjar i beure tranquil·lament. A la plaça de Cal Teia, hi trobareu taules altes per poder menjar a peu dret.

ZONA WIFI

La plaça de Cal Teia i de la Verdura disposen de cobertura Wi-Fi oberta i gratuïta. El sistema funciona a través de la xarxa comunitària guifi.net, defugint les grans empreses telefòniques i apostant per una xarxa oberta, lliure i neutral.

LAVABOS

A la Fumera tenim lavabos construïts i finançats a través d’aportacions populars. Poden abastir fins a 9 persones a la vegada! Per descomptat, un d’ells és adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Us agraïm que els mantingueu nets i en bon estat.

PÀRQUING “COTXETS”

No oblidem que molts infants venen amb cotxet i es necessita espai per aparcar-los i moure’s amb facilitat. Per això delimitarem una zona on podreu deixar-lo, per gaudir de la festa més lleugeres.

ELS CUBS

L’any passat la Fumera es va renovar amb sis contenidors de vaixell reconvertits en estructures modulars multifunció. La iniciativa va néixer de la necessitat urgent de reformar la barraca i disposar d’un espai autònom, disminuir el temps de muntatge i desmuntatge, dignificar tota l’estructura i renovar l’experiència Fumera.

Un cop apilats, els CUBS ens permeten construir elements útils i imprescindibles per les festes i esdeveniments al carrer: barres, magatzems, guixetes, cuines o barraques senceres! Així, els contenidors també han servit com a barres o magatzem per Carnaval o Enramades.

Els CUBS s’han finançat amb les aportacions de més d’un centenar de veïns i veïnes de Sallent i d’entitats del poble.

Amb els CUBS obrim una nova porta a l’autogestió i la innovació a les festes sallentines i comarca. Amb empenta per reforçar els espais comunitaris que creen xarxa!