#SomPuntals ‼️

Ara fa 9 anys a Sallent vam decidir que La Festa Major havia de ser popular, al carrer i autogestionada; un model que ha arrelat i s’ha consolidat.

La Fumera se sustenta amb el treball voluntari de més de 150 persones que durant l’any i els dies de la festa hi posen el seu granet de sorra. A la vegada, La Fumera és un projecte econòmicament viable que requereix un pressupost elevat. Actualment les despeses de la Festa Major Alternativa tenen un cost de més de 45.000€. Les vies de finançament són diverses: barres, àpats, venda de camises i merxandatge, col·laboracions de comerços i empreses i actes durant l’any.

Som una festa autogestionada i així ho hem reivindicat des del primer dia. Això vol dir que no rebem subvencions de les administracions públiques. No volem dependre de decisions polítiques que ens poden condicionar, volem tenir llibertat d’actuació i demostrar que és amb l’esforç col·lectiu que es construeix una festa participada i intergeneracional.

Per això us necessitem! Volem apuntalar la festa, construir-hi una base sòlida que ens permeti, any rere any, mantenir i fer créixer el model que hem construït.

Què has de fer per ser puntal?
Tu decideixes quina quantitat anual vols aportar a la festa: 15€, 25€, 50€… cada puntal és imprescindible i cada aportació perfecta.
Només cal omplir el formulari i contactarem amb tu!