Divendres 9

14:00h | Places de les colles

El dinar del Temperi 
Cada colla a la seva plaça, com toca!

16:30h | Places de les colles
La Llista Negra
Els patrons de les fàbriques feien signar un document a les treballadores on asseguraven que no se sindicarien. Totes aquelles que desobeïen aquesta ordre i lluitaven pels seus drets eren posades en una llista negra. D’aquesta manera volem homenatjar-les. Objectes curiosos, fotos esbojarrades i entrebancs col·lectius. Podreu aconseguir-ho tot?

17:45h:    EL TEMPERI

Sona el coet a la plaça del costat, comença el Temperi! Fem-nos sentir pels carrers del poble! Banderes amunt!

20:00h: Ball de les Treballadores

20:15h:    Recompte de la Llista Negra Les tres tenim defectes però juntes som perfectes. Som rivals però no enemics.

21:00h | El Pati

Keziah i Nadia Pesarrodona
Després d’un any de vacances, el duet format per la Paula i el Guillem que fusiona la música amb la poesia, la literatura i les ganes de remoure consciencia torna allà on va començar.
Acompanyats per la ballarina de dansa contemporània Nàdia Pessarrodona.

21.30 | Magatzem

Pa Torrat
Pa Torrat són un parell de punkis de sobretaula que canten versions en català amb un toc personal. Vinguts de la vegueria del Penedès, al seu repertori hi trobem cançons que els han marcat o els agraden, cançons festives i combatives que fan que no perdem les ganes de lluitar.

23.00h | Cal Teia

Maio
L’artista barcelonina debuta amb el seu primer disc, ‘Des dels marges’. Un disc tan íntim com real, tan directe com honest.


Germà Negre
Grup de Banyoles amb un repertori que alterna versions molt personals de clàssics de la música popular a la cançó pròpia, amb unes línies estilístiques que van de la jota al blues passant per pasdoble, reggae o chachachà.


Insershow
Banda solidaria de Barcelona de versions revolucionaries. Amb estils que van desde rock de garatge, punk rock, heavy, hard rock fins algun tema de flamenco rock.

20:30h:   Festa amb PD de les colles