SERVEIS

A LA BARRA 

Tornem a fer un pas més a l’hora de consumir productes de proximitat i allunyar les multinacionals de les festes populars. Així doncs, veniu i tasteu les cerveses artesanes La Pirata, elaborades a Súria. També tindrem cervesa sense gluten.

I no et perdis la beguda granissada de la Fumera, el Rovellat. Prova’l, repetiràs. 

 

CUINA

Per aguantar amb força la festa cal cuidar l’estómac i estar ben alimentats. Passeu per la cuina de la barraca i podreu fer un entrepà o un pizza. Tindrem opció vegetariana.

A més, a la Carbonera hi trobareu uns batuts de fruita molt especials. Això sí, us els haureu de guanyar pedalant ben fort la Cleta i la miniCleta!

 

ZONA WIFI

La plaça de Cal Teia i de la Verdura disposen de cobertura Wi-Fi oberta i gratuïta. El sistema funcionarà a través de la xarxa comunitària guifi.net, defugint les grans empreses telefòniques i apostant per una xarxa oberta, lliure i neutral.  

 

LAVABOS

L’any 2016 vam estrenar els lavabos autoconstruïts, finançats a través d’aportacions populars. Després de fer-los una repassada de manteniment els tornarem a tenir a la plaça. Amb espai per abastir fins a nou persones a la vegada! Per suposat, un d’ells és adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Us agrairem que els mantingueu nets i en bon estat.

 

RECÀRREGA DE MÒBILS

A la barraca de Cal Teia disposarem d’un servei gratuït per recarregar el mòbil. No et quedis sense energia durant la festa!