SERVEIS

A LA BARRA 

Tornem a fer un pas més a l’hora de consumir productes de proximitat i allunyar les multinacionals de les festes populars. Així doncs, veniu i tasteu les cerveses artesanes La Pirata, elaborades a Súria.

També tindrem cervesa sense gluten.

Després de l’èxit de l’any passat, torna el Rovellat, la beguda granissada de la Fumera.

CUINA

Per aguantar amb força la festa cal cuidar l’estómac i estar ben alimentats. 

Passeu per la cuina de la barraca i podreu fer un entrepà o una pizza. Tindrem opció vegetariana i sense gluten.

A més, la Carbonera hi trobareu uns batuts de fruita molt especials. Això sí, us els haureu de guanyar pedalant ben fort la Cleta i la miniCleta!

NOVETAT:

A la cuina de la barraca disposarem de microones per escalfar menjar per a nadons.

EL PASSADÍS

Aquest any ampliem la zona gastronòmica. El carrer Àngel Guimerà es transformarà en “El Passadís” un espai de taules i cadires fixes per descansar i menjar i beure tranquil·lament. A la plaça de Cal Teia, hi trobareu taules altes per poder menjar a peu dret.

ZONA WIFI

La plaça de Cal Teia i de la Verdura disposen de cobertura Wi-Fi oberta i gratuïta. El sistema funciona a través de la xarxa comunitària guifi.net, defugint les grans empreses telefòniques i apostant per una xarxa oberta, lliure i neutral.

LAVABOS

Fa tres anys vam estrenar els lavabos construïts per la Fumera, finançats a través d’aportacions populars. Després de fer-los una repassada de manteniment els tornarem a tenir a la plaça. Amb espai per abastir fins a nou persones a la vegada! Per suposat, un d’ells és adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Us agrairem que els mantingueu nets i en bon estat.

PÀRQUING “COTXETS”

No oblidem que molts infants venen amb cotxet i es necessita espai per aparcar-los i moure’s amb facilitat. Per això delimitarem una zona on podreu deixar-lo, per gaudir de la festa més lleugers.

RECÀRREGA DE MÒBILS

A la barraca de Cal Teia disposarem d’un servei gratuït per recarregar el mòbil

No et quedis sense energia!