Verkami superat amb èxit!

Estem molt contentes d’anunciar que hem superat la campanya de micromecenatge amb escreix! Amb un total de 155 mecenes hem aconseguit aportacions per valor de 4.955€, un 25% més del que inicialment es pretenia aconseguir.

Els projectes finançats amb el Verkami ja estan en marxa! Els lavabos autoconstruits ja tenen forma i estaran acabats cap a finals de juliol, ben aviat en tindreu notícies a les xarxes. Les comissions de l’espai infantil i de la zona chill out estan treballant fort per crear els espais i la programació respectius. I pel que fa a les figures festives per a les colles, les mantindrem en secret fins a La Fumera però us podem dir que seran molt originals!

Ens sentim molt orgulloses de formar part d’un poble com Sallent. Un poble que aposta fermament per l’autogestió. Un poble que respon. Un poble que participa. Un poble que ha aportat 4.995€ per fer créixer La Fumera sense necessitat de grans recompenses materials. Perquè ens estimem Sallent, i ens estimem La Fumera, veure-la créixer és la millor recompensa.

Gràcies a les 155 mecenes i gràcies a totes aquelles que feu de La Fumera una Festa Major Popular amb majúscules! Perquè entre totes creem espais d’oci participatius, autogestionats i reivindicatius!

FELICITATS SALLENT! I ara, a seguir! Que només falten 50 dies per tornar a tenir La Fumera aquí!

+Info

Per seguir al corrent dels projectes finançats amb la campanya de micromecenatge ens podeu trobar a:
– La nostra pàgina de facebook
– El nostre Instagram
– El nostre compte de Twitter