#LaFumera2021: No serà com sempre, però serà com mai!

Del 8 al 12 de setembrea Sallent!

Han passat massa mesos de distància, sofà, peli i trucada telemàtica. De gel hidroalcohòlic i seient buit, metre i mig i mascareta. I una Fumera, entremig, cancel·lada per responsabilitat col·lectiva i per cuidar-nos.

Durant aquest temps no tot ha anat bé i no ho farà fins que no capgirem allò que no funciona. Perquè no hi haurà planeta si no és de tothom, no hi haurà immunitat sense el sud, no hi haurà futur amb explotats i explotadors.

I un any i mig més tard, entre distància i mascareta, La Fumera llança una proposta al vent: recuperar l’abraçada, sentir-nos el cor. Pell de gallina, energia compartida, curar-nos l’ànima. Abraçar tot el que som i portem a l’espatlla. Cossos insurrectes, irreverents, sense cànons, pressions ni binarismes. I ments imperfectes, arrauxades, angoixades, plenes de frustracions i somnis.

Aquesta Fumera reivindicarem el més profund de l’abraçada: envoltar-nos dels que estimem i estrènyer encara més els llaços que ens uneixen. Serem una abraçada col·lectiva perquè no guanyi el capital, sinó la salut mental, la cultura al carrer i la vida digna.

Serem un sol cor quan ens tornem a abraçar.